Πραγματικά
έχω κουραστεί από το γενικότερο πνεύμα της "μόδας" που έχει διαμορφωθεί
τον τελευταίο καιρό και προσπαθεί να παραμυθιάσει τον κόσμο ότι το τάδε
ή το δείνα ξενόφερτο-κατά πλειοψηφία-προϊόν είναι "superfood" που κάνει
καλό στην υγεία, χωρίς να παρατίθενται αποδείξεις και εμπεριστατωμένα
στοιχεία από κλινικές μελέτες σε ανθρώπους.
Επίσης η δεύτερη πτυχή του εν λόγω παραμυθιού λέει ότι όποιοι καλλιεργήσουν αυτά τα "superfood" θα πλουτίσουν ανακαλύπτοντας ένα σύγχρονο ελντοράντο, χωρίς όμως να μας λένε αν τελικά αυτές οι καλλιέργειες ευδοκιμούν στο Ελληνικό μικροκλίμα !
Επίσης η δεύτερη πτυχή του εν λόγω παραμυθιού λέει ότι όποιοι καλλιεργήσουν αυτά τα "superfood" θα πλουτίσουν ανακαλύπτοντας ένα σύγχρονο ελντοράντο, χωρίς όμως να μας λένε αν τελικά αυτές οι καλλιέργειες ευδοκιμούν στο Ελληνικό μικροκλίμα !
Επιτέλους ας σταματήσουν να νομίζουν ότι οι καταναλωτές είναι ιθαγενείς
που έχουν ανάγκη από καθρεφτάκια και πολύχρωμες χάντρες!!!
Και για να το κάνω πιο λιανά...:
Η Κορινθιακή (μαύρη) σταφίδα διαθέτει πιστοποίηση από κλινικές μελέτες σε εθελοντές για την εξέχουσα διατροφική της αξία κι αν ο όρος υπερτροφή (superfood) μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε ένα τρόφιμο, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ μαύρη σταφίδα!
Και για να το κάνω πιο λιανά...:
Η Κορινθιακή (μαύρη) σταφίδα διαθέτει πιστοποίηση από κλινικές μελέτες σε εθελοντές για την εξέχουσα διατροφική της αξία κι αν ο όρος υπερτροφή (superfood) μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε ένα τρόφιμο, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ μαύρη σταφίδα!
Είναι ένας (άγνωστος σε πολλούς) διατροφικός «θησαυρός» που κοστίζει όμως ελάχιστα, με «βούλα» αποκλειστικώς ελληνική.
tovima.gr|Από tovima.gr — Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου