Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

Πήγαν να ψηφίσουν καβάλα σε γαϊδούρια και άλογα

Εκαναν τη διαφορά: Πήγαν να ψηφίσουν καβάλα σε γαϊδούρια και άλογα

20 Σεπτεμβρίου 2015,
ekloges_gaidouria
Μπορεί το ζήτημα των διοδίων να αναδείχθηκε σε θέμα της ημέρας στις εκλογές, αλλά κάποιοι έκαναν τη διαφορά. Πήγαν να ψηφίσουν καβάλα σε γαϊδούρια και άλογα!
Κι όμως, έγινε και αυτό, στη Νέα Τίρυνθα, που απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από το Ναύπλιο. Ο αγρότης Αριστείδης Τσιρίκος έστειλε με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα προς τους πολιτικούς, σχολιάζει ο Guardian, καθώς είναι δυσαρεστημένος με τα μέτρα λιτότητας που προβλέπουν το διπλασιασμό του συντελεστή φορολόγησης του κλάδου του, από το 13% στο 26%.
«Επίσης, έχουν απώλειες από την επερχόμενη κατάργηση της έκπτωσης στο φόρο πετρελαίου, κάτι που σημαίνει ότι ο κ. Τσιρίκος θα περνά περισσότερο χρόνο καβάλα σε αυτό το άμοιρο γαϊδούρι…», σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα, δημοσιεύοντας δύο στιγμιότυπα αυτού του περίεργου συμβάντος της εκλογικής διαδικασίας, όπως τα κατέγραψε ο φακός του Βαγγέλη Μπουγιώτη για το Associated Press. Σε αυτές, η εν λόγω οικογένεια, καταφθάνει με άλογα και γαϊδούρια στο εκλογικό τμήμα, έξω από το οποίο τα… πάρκαραν για να ψηφίσουν.
ekloges_gaidouria_1
ekloges_gaidouria_2
Πηγή www.iefimerida.gr
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου