Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Αχ! Αγάπη, αγάπη, αγάπη! - 11.000 κόσμος στον Γιάννη ΠάριοΓιάννης Πάριος
11.000 κόσμος στον Γιάννη Πάριο Για μία συναυλία εφ΄ όλης της ύλης ξεκίνησε ο στο Κατράκειο, αλλά γρήγορα ορίστηκε και δεύτερη αφού σε λίγες μόνο μέρες ήταν soldout.
11.000 κόσμος χειροκρότησε τον ερμηνευτή του έρωτα, ο οποίος ταξίδεψε το κοινό για 3 ώρες στις μεγάλες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού. Μαζί του επί σκηνής η 10μελής ορχήστρα του με μαέστρο τον Ντίνο Γεωργούτσο καθώς και χορωδία.
Με το μοναδικό του ταλέντο και την αμεσότητά του με το κοινό, ξεσήκωνε τον κόσμο σε κάθε του τραγούδι, προκαλώντας τους να τραγουδούν όλο και πιο δυνατά.Ανεξίτηλες μελωδίες σπουδαίων δημιουργών, όπως οι Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Βασίλης Τσιτσάνης, που συγκίνησαν και πέρασαν στα χείλη και τις καρδιές μας, τα άνθη από τη δική του κιβωτό τραγουδιών. «Ποιος θα συγκριθεί μαζί σου», « Έρχονται στιγμές», «Θα με θυμηθείς», «Κόκκινο Γαρύφαλλο», «Απορώ», «Μάτια μπλε», «Πιο καλή η μοναξιά» και πολλά άλλα.Δεν παρέλειψε να κάνει κι ένα μικρό αφιέρωμα στο φίλο του Αντώνη Βαρδή, “που έφυγε πολύ νωρίς από δίπλα μας”, όπως είπε ο ίδιος.
Λίγο πριν η βραδιά φθάσει στο τέλος της δεν παρέλειψε να τραγουδήσει τραγούδια των Κυκλάδων, τα Νησιώτικα που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχής του και να ξεσηκώσει όλο το θέατρο να χορέψει.
πηγή 

****
****

****
****

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου