Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

απολογείται για την πράξη της και λέει «κάτι έσπασε μέσα μου»


Τώρα λέει πως φοβήθηκε η οπερατέρ που έβαλε τρικλοποδιά σε πρόσφυγα

Τώρα λέει πως φοβήθηκε η οπερατέρ που έβαλε τρικλοποδιά σε πρόσφυγα

Την πόρτα της εξόδου από το κανάλι N1TV είδε η Ουγγαρέζα οπερατέρ που απαθανατίστηκε να βάζει τρικλοποδιά σε πρόσφυγα την ώρα που αυτός, προσπαθεί μαζί με τους υπόλοιπους να περάσουν τρέχοντας τα σύνορα, κρατώντας παράλληλα στην αγκαλιά του, το παιδί του.
Τώρα η Πέτρα Λάζλο, τώρα απολογείται για την πράξη της και λέει «κάτι έσπασε μέσα μου» τονίζοντας πως ούτε και η ίδια μπορεί να πιστέψει αυτό που έκανε.
Σε γράμμα της στην καθημερινή εφημερίδα «Magyar Nemzet» τονίζει πως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την Τρίτη που συνέβη το περιστατικό αλλά αρνείται τις κατηγορίες περί ρατσισμού.

«Η κάμερα κατέγραφε χιλιάδες μετανάστες να σπάνε τον αστυνομικό κλοιό, ένας από αυτούς έτρεξε προς σε μένα και φοβήθηκα», έγραψε.
«Μετά κάτι έσπασε μέσα μου... Ξαφνικά σκέφτηκα ότι δεχόμουν επίθεση και έπρεπε να προστατέψω τον εαυτό μου. Είναι δύσκολο να παίρνεις σωστές αποφάσεις την στιγμή που ο κόσμος βρίσκεται σε πανικό».

Η Λάζλο ακόμη πρόσθεσε ότι είναι πρόθυμη να αναλάβει τις ευθύνες και σημείωσε ακόμη: «Δεν είμαι μία άκαρδη, ρατσίστρια οπερατέρ που κλοτσάει παιδιά. Δεν αξίζω το πολιτικό κυνήγι μαγισσών εναντίον μου, ούτε τις απειλές θανάτου. Είμαι απλά μία άνεργη μητέρα ενός μικρού παιδιού που πήρε λάθος απόφαση. Ειλικρινά λυπάμαι».
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου