Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Μήνυση στον πρόσφυγα που κλώτσησε καταθέτει η δημοσιογράφος από την Ουγγαρία (video)


Μήνυση στον πρόσφυγα που κλώτσησε καταθέτει η δημοσιογράφος από την Ουγγαρία (video)


Παγκόσμιο σάλο είχε προκαλέσει τον προηγούμενο μήνα το βίντεο το οποίο έδειχνε μία δημοσιογράφος από την Ουγγαρία, την Petra Laszlo να βάζει τρικλοποδιά σε πρόσφυγα που έτρεχε με το παιδί του στην αγκαλιά.
Η Petra Laszlo, μετά το περιστατικό απολύθηκε από το κανάλι στο οποίο εργαζόταν και αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η δίκη στην οποία κατηγορείται για βιαιοπραγία κατά προσφύγων.
Ωστόσο, η Laszlo, συνεχίζει να προκαλεί και λέει ότι μόλις τελειώσει η δίκη, θα μηνύσει τον πρόσφυγα που κλότσησε καθώς επίσης και το Facebook.
Η Laszlo θα μηνήσει τον Osama Abdul Mohsen, τον άνθρωπο που κλώτσησε, γιατί όπως υποστηρίζει άλλαξε την κατάθεσή του και την κατηγόρησε ενώ αρχικά είχε ρίξει τις ευθύνες στην αστυνομία ενώ μήνυση θα κάνει και στο Facebook γιατί ζήτησε από την εταιρεία να κατεβάσει σελίδες που είχαν δημιουργηθεί εναντίον της αλλά η εταιρία δεν αποδέχθηκε το αίτημά της.
Αν και η Lazlo είχε ήδη ζητήσει συγγνώμη από τον πρόσφυγα και υπάρχει και το video που δείχνει καθαρά το περιστατικό, συνεχίζει να προκαλεί.

9537-1swprpo

Ουγγαρία: Εικονολήπτης βάζει τρικλοποδιά σε πρόσφυγα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου