Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Συγκλονίζουν οι γιαγιάδες που τάιζαν το προσφυγόπουλο στη Μυτιλήνη – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν οι γιαγιάδες που τάιζαν το προσφυγόπουλο στη Μυτιλήνη – ΒΙΝΤΕΟ


Κοινωνία
Συγκλονίζουν οι γιαγιάδες που τάιζαν το προσφυγόπουλο στη Μυτιλήνη – ΒΙΝΤΕΟ

«Το μπιμπερό έκαιγε. Δεν το έπιανε το μωρό. Το δροσίσαμε σε μία βρύση και του το δώσαμε», ανέφερε η κυρία Μαρίτσα Μαυροπουλου, μία από τις τρεις ηλικιωμένες γυναίκες που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός να φροντίζουν ένα προσφυγόπουλο στη Μυτιλήνη.
Η κυρία Μαρίτσα Μαυροπούλου, μιλώντας στο mega, αναφέρθηκε στο περιστατικό που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός και έκανε τον γύρο του κόσμου, με τη στιγμή που τρεις ηλικιωμένες γυναίκες στη Μυτιλήνη φροντίζουν ένα προσφυγόπουλο με τη μάνα του να στέκει δίπλα τους.
Η κυρία Ευστρατία, η κυρία Μαρίτσα και η κυρία Μηλίτσα, όπως είναι τα ονόματα των τριών γυναικών, λένε ότι «του τραγουδούσαμε και ήπιε το γάλα μονορούφι».
«Ήταν πολύς κόσμος μαζωμένος στον Πλάτανο, καθώς είχαν φτάσει τρεις βάρκες. Είδαμε τη μητέρα την ώρα που άλλαζε τα ρούχα της και της είπαμε ότι το μωρό πεινάει. Έδωσαν στο μωρό ένα μπιμπερό, αλλά αυτό δεν ήθελε το γάλα. Το δοκίμασα στο χέρι μου και ήταν καυτό. Εκεί δίπλα είχε μια βρύση και κρύωσα εκεί το μπιμπερό και μετά το μωρό το ήπιε το γάλα», περιέγραψε τι συνέβη εκείνο το πρωί η κυρία Μαρίτσα Μαυροπούλου, μια από τις τρεις διάσημες - πλέον - γιαγιάδες του νησιού.
Το μωρό ήταν μηνών δήλωσε η κυρία Μαρίτσα με τα τρία εγγόνια η οποία αφοπλιστικά δήλωσε ότι «δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ότι έχουμε γίνει διάσημες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου