Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΒΟΛΟΣ: Εκδήλωση για τη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021 - ΑΝΑΒΟΛΗ

Εκδήλωση για τη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021

βολος 2021 volos 2021 politistiki argo argw αργώ βόλος
Στην παραλία του Βόλου την Τετάρτη 7 0κτωβρίου 2015
 Με μουσική και μουσικούς στο πλαίσιο μιας ξεχωριστής εκδήλωσης  στην παραλία του Βόλου την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 στις 8 το βράδυ θα γίνει η παρουσίαση της υποψηφιότητας του Βόλου και της Μαγνησίας για την ανάληψη της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021. Η  εκδήλωση  περιλαμβάνει επίσης καλλιτεχνικό πρόγραμμα με διακεκριμένους μουσικούς ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα εμφανιστεί μετά δέκα χρόνια απουσίας και απραξίας η περίφημη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου.
Συγκεκριμένα  το πρόγραμμα ανοίγει με το παγκοσμίου φήμης Βολιώτη κιθαρίστα Κώστα Κοτσιώλη και συνεχίζει με την Ορχήστρα και την Παιδική Χορωδία «Ιωνία», την Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου, την Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Βόλου για να ολοκληρωθεί με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου.
Η εκδήλωση που είναι ανοικτή για όλους στοχεύει στην ενεργοποίηση των πολιτών για την εθελοντική τους συμμετοχή με στόχο την ανάδειξη της πόλης του Βόλου και γενικότερα του Νομού Μαγνησίας ως «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021».
πηγή

****

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

Αναβλήθηκε λόγω της καταιγίδας που ξέσπασε λίγο πριν τις 8 το βράδυ, η σημερινή προγραμματισμένη εκδήλωση στην παραλία του Βόλου, για την παρουσίαση της υποψηφιότητας της πόλης, για την ανάληψη της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021.
Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο κ. Γεωργία Μποντού – Τοκαλή «οι διοργανωτές εξάντλησαν όλα τα χρονικά περιθώρια για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ωστόσο υπό καταρρακτώδη βροχή δεν ήταν δυνατόν να γίνει».
Η Δημοτική Αρχή Βόλου αναμένεται να αποφασίσει αύριο για τη νέα ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης.
πηγή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου