Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Τι έχουν πει οι πρόεδροι των ΗΠΑ για την ύπαρξη εξωγήινων


Τι έχουν πει οι πρόεδροι των ΗΠΑ για την ύπαρξη εξωγήινων


0

«Έρχομαι εν ειρήνη», δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα τον Μάρτιο του 2012 με το που προσγειώθηκε στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού, τον τόπο όπου κατέπεσε υποτίθεται ο περιβόητος ιπτάμενος δίσκος.
Οι περισσότεροι θεώρησαν φυσικότατα πως ο πρόεδρος αστειευόταν, αν και η ιστορία με τις εξωγήινες δηλώσεις των αμερικανών προέδρων μόνο για γέλια δεν είναι.
Μετά τη σπουδαία ανακοίνωση της NASA για το τρεχούμενο νερό στον πλανήτη Άρη λοιπόν, τα σενάρια για το ενδεχόμενο ύπαρξης εξωγήινης ζωής φούντωσαν και πάλι, φέρνοντάς μας στον νου τις αλλοτινές περιπέτειες των αμερικανών προέδρων με τους εξωγήινους.
Αν το τρεχούμενο νερό που κυλάει στα φαράγγια του Κόκκινου Πλανήτη κατά τους θερινούς μήνες είναι ικανό να υποβαστάξει ζωή στον αφιλόξενο Άρη μένει να φανεί, για την ώρα ας επιστρέψουμε στους πλανητάρχες και τις δικές τους εξωγήινες ιστορίες.
Διασκεδάζοντας λοιπόν τις φήμες για το άψυχο κορμί του εξωγήινου που βρέθηκε λέει μέσα στα διαστημικά συντρίμμια του Ρόσγουελ, ο Ομπάμα έσπευσε να απαντήσει: «Αν σας πω, θα πρέπει μετά να σας σκοτώσω … Εδώ φυλάμε καλά τα μυστικά μας».
ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΚΕΙ:

Read more http://apocalypsejohn.com/2015/10/echoun-proedri-ton-ipa-gia-tin-iparxi-exogiinon.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου